Uudisrakentaminen ammattitaidolla Kotkasta Etelä-Kymenlaaksoon ja Uudellemaalle

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennuspalvelu Silvolta Kotkasta saat omakotitalojen, pientalojen ja laajennusosien uudisrakentamisen ammattitaidolla. Palvelemme Etelä-Kymenlaakson alueella, kuten Haminassa, Pyhtäällä, Virolahdella, Miehikkälässä ja Kouvolassa sekä Uudellamaalla.

 

Voimme samalla rakentaa myös toiveidesi terassin, haaveilitpa sitten katetusta tai kattamattomasta ulkotilasta. Kerromme mielellämme lisää!

Uudet omakoti- ja pientalot

Uuden talon rakentaminen on monivaiheinen prosessi, joka vaatii huolellista suunnittelua ja toteutusta. Me autamme sinua rakentamisen kaikissa vaiheissa ammattitaidolla! Voimme pystyttää esimerkiksi valmistalopaketin, suunnitella unelmien talon kanssasi tai rakentaa valmista meille toimittamiesi piirustusten perusteella.

 

Kokonaisvaltainen palvelumme kattaa tarvittavan suunnittelutyön lisäksi avun lupien hakemiseen, materiaali- ja tarvikehankinnat, rakentamisen ja töiden viimeistelyn. Meiltä löytyy monipuolista talonrakennuksen osaamista, ja tarvittaessa hankimme lisää ammattilaisia paikalle. 

 

Pidämme sinut ajan tasalla projektin etenemisestä sen kaikissa vaiheissa. Huolehdimme siitä, että urakka myös toteutuu yhdessä sovitun budjetin rajoissa.

Kysy lisätietoja

Laajennusosalla lisää elintilaa

Teemme erilaisia laajennusosia omakotitaloihin ja muihin rakennuksiin. Pystytämme myös autotalleja ja erilaisia piharakennuksia, kuten varastoja, vierasmajoja, pihasaunoja ja kasvihuoneita.

 

Usein laajennusosalla tavoitellaan lisää elintilaa esimerkiksi perhekoon kasvaessa tai vaikka etätyöhön siirryttäessä. Me autamme sinua saamaan kotiisi laadukkaan uuden tilan, joka sopii elämäntilanteeseesi ja vastaa asumiseen liittyviä toiveitasi. Laajennuksen yhteydessä voimme remontoida tarvittaessa kodin muita tiloja.

Huoneistoremontit

Uusi elämä vanhalle talolle

Voimme antaa vanhalle talollesi uuden elämän. Säilytämme uudistusprojektissa kaiken arvokkaan ja hyödyntämiskelpoisen. Samalla päivitämme kodin ulkoasun ja sisätilat juuri sellaisiksi kuin toivot. Uudisrakentamisella voidaan myös saavuttaa parempi energiatehokkuus ja modernisoida asumisratkaisuja muutenkin nykypäivän standardien mukaisiksi.

 

Toteutamme vanhan talon uudisrakentamisen joustavasti ja sujuvasti siten, että se häiritsee mahdollisimman vähän normaalia elämääsi. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!