Pienet ja suuret keittiöremontit Kotkasta

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennuspalvelu Silvo tekee pienet ja suuret keittiöremontit Kotkassa, muualla Etelä-Kymenlaaksossa, kuten Haminassa, Pyhtäällä, Virolahdella, Miehikkälässä ja Kouvolassa sekä Uudenmaan alueella. Voimme päivittää keittiön pinnat tai uusia koko keittiön. Palvelumme on aina kokonaisvaltaista, eli autamme suunnittelusta viimeistelyyn saakka avaimet käteen -periaatteella.

 

Saat yritykseltämme myös huoneistoremontit sekä kylpyhuone- ja saunaremontit.

Keittiö tarpeesi huomioiden

Keittiö on paikka, jossa vietetään paljon aikaa ruoanlaiton ja yhdessäolon merkeissä. Onpa moni löytänyt keittiöstä sopivan paikan myös esimerkiksi töiden teolle. Keittiöremontti onkin yksi kodin merkittävimmistä projekteista, ja se vaatii huolellista suunnittelua ja toteutusta.

 

Toteutamme keittiöremontin, joka lähtee tarpeistasi ja budjetistasi. Keittiöremontissa voidaan päivittää esimerkiksi pelkät pinnat, kuten kaapinovet ja vetimet, tai uusia kaikki lattiasta kattoon, mukaan lukien lattiat, seinät, kaakelit, keittiökalusteet, valaistus ja kodinkoneet.

Kysy lisätietoja

Uusi keittiö avaimet käteen -periaatteella

Toteutamme keittiöremonttisi helpolla avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme siis koko remontin suunnittelusta toteutukseen ja viimeistelyyn asti. Sinun ei tällöin tarvitse huolehtia remontin etenemisen yksityiskohdista.

 

Kaikki alkaa suunnittelusta, jonka aikana määrittelemme remontin tavoitteet ja budjetin yhdessä kanssasi. Suunnitteluvaiheessa valitaan myös uudet kalusteet, laskutasot, kodinkoneet ja muut remontin tarvikkeet. Tämän jälkeen puramme vanhat keittiökalusteet, laskutasot ja kodinkoneet pois ja asennamme uudet paikoilleen. Keittiöremontissa tehdään usein myös sähkö- ja putkitöitä, joiden avulla varmistetaan keittiön toimivuus ja turvallisuus. Viimeistelyvaiheessa katsomme, että kaikki on kunnossa ja siivoamme remontin jäljet.

Mitä keittiöremontti maksaa?

Keittiöremontin hinta vaihtelee sen mukaan, miten laaja remontti on kyseessä. Hintaan vaikuttavat myös muun muassa valitut materiaalit.


Keittiöremontin hinta kannattaa kuitenkin nähdä investointina, joka parantaa kodin arvoa ja lisää sen viihtyisyyttä. Laadukkaasti toteutettu keittiöremontti kestää käyttöä ja parantaa arkea pitkän aikaa.


On tärkeää valita remontille luotettava ja ammattitaitoinen tekijä, joka kuuntelee tarkasti, mitä sinä remontiltasi haluat, ja toteuttaa sen laadukkaasti.

Pyydä tarjous!