Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit avaimet käteen -periaatteella Kotkasta

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennuspalvelu Silvo toteuttaa kylpyhuoneremontit ja saunaremontit Kotkassa, muualla Etelä-Kymenlaaksossa ja Uudellamaalla. Voimme tehdä pienemmän remontin, jossa päivitämme pintoja, tai kokonaisvaltaisen remontin, jossa uusimme kaiken lattiasta kattoon. Palvelemme avaimet käteen -periaatteella, eli teemme kaiken suunnittelusta viimeistelyyn saakka.

 

Yritykseltämme saat myös muut remontit, esimerkiksi keittiöremontit ja kokonaisvaltaiset huoneistoremontit. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Toimiva ja viihtyisä kylpyhuone

Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä tiloista – sitä tarvitaan monin tavoin joka päivä. Tilan toimivuus ja viihtyisyys ovat tärkeitä tekijöitä kodin arjessa. Kylpyhuoneremontti on usein tarpeellinen, kun elämän merkit alkavat näkyä vanhassa kylpyhuoneessa tai kun elämäntilanne tai perheen koko muuttuu. 

 

Kylpyhuoneremontti voidaan tehdä suppeassa tai laajemmassa muodossa, riippuen käyttäjien tarpeesta ja budjetista. Kylpyhuoneremontissa voidaan uusia tarvittaessa esimerkiksi kaikki lattia- ja seinäpinnat sekä kylpyhuonekalusteet. Autamme sinua suunnittelemaan remontin sopivassa laajuudessa ja huolehdimme myös sen toteutuksesta avaimet käteen -periaatteella.

Kysy lisätietoja

Kylpyhuoneremontti vaatii ammattitaitoa

Kylpyhuoneen uusiminen vaatii huolellista suunnittelua ja ammattitaitoista toteutusta, jotta lopputulos on toimiva, tyylikäs ja kestävä. Remontin suunnittelussa on hyvä huomioida esimerkiksi säilytystilat, valaistus ja ilmanvaihto. On valittava laadukkaat materiaalit ja tehtävä työ oikeaoppisesti ja huolellisesti, jotta kylpyhuone kestää kosteutta ja käyttöä pitkään.

 

Kylpyhuoneremontissa tarvitaan useiden alojen ammattilaisia: putkimiehiä, sähköasentajia, laatoittajia ja kalusteasentajia. Meiltä löytyy osaamista kaikkiin kylpyhuoneremontin osa-alueisiin ja pystymme hoitamaan koko remontin eri työvaiheineen.

Remontoimme myös saunat

Palveluihimme kuuluu myös saunojen uudistaminen. Saat meiltä saunaasi uudet lauteet, seinät, lattian ja kiukaan tai kaiken kerralla.

 

Voimme toteuttaa saunaremontin kodin muun remontin yhdessä tai erillisenä urakkana. Palvelumme joustaa aina tarpeidesi mukaan!