Huoneistoremontit pieniin ja suuriin tarpeisiin Kotkasta

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennuspalvelu Silvo toteuttaa pienet ja suuret huoneistoremontit Kotkassa, muualla Etelä-Kymenlaaksossa sekä Uudellamaalla. Saat meiltä vaivatonta avaimet käteen -palvelua, joka kattaa kaiken suunnittelusta viimeistelyyn ja loppusiivoukseen saakka.

 

Annamme mielellämme tarjouksen kotisi remonttia varten! Palvelemme myös taloyhtiöitä laajemmissa projekteissa, ja teemme yrityksille liike- ja toimistotilojen remontteja.

Pienistä pintaremonteista kokonaisvaltaisiin remontteihin

Huoneistoremontin avulla voi pitää huolta kodin nykyaikaisuudesta ja viihtyisyydestä. Se on myös erinomainen tapa lisätä asunnon arvoa ja helpottaa sen myyntiä. Teemme sekä pienet pintaremontit että kokonaisvaltaiset huoneistoremontit.


Pintaremontit ovat ajallisesti nopeampia projekteja, jotka sisältävät esimerkiksi seinien maalaamista ja tapetointia. Pintaremontin avulla koti saa helposti raikkaan, uuden ilmeen. Tällainen remontti on myös usein hinnaltaan kohtuullinen.


Kokonaisvaltaisessa huoneistoremontissa uusimme koko kodin vaikka lattiasta kattoon asti. Remontti sisältää monesti myös keittiöremontin ja kylpyhuoneremontin. Kokonaisvaltaiset remontit vaativat yleensä enemmän suunnittelua ja aikaa, mutta ne voivat parhaimmillaan tuoda kotiin ilmeen päivityksen lisäksi parempaa toiminnallisuutta ja parantaa esimerkiksi energiatehokkuutta.

Kysy lisätietoja

Huoneistoremontti kokonaisvaltaisena palveluna

Huoneistoremontti voi tuntua haastavalta ja aikaa vievältä projektilta. Hyvän kumppanin avulla homma hoituu kuitenkin vaivattomasti ja nopeasti.


Me toteutamme remonttisi avaimet käteen -periaatteella alusta loppuun asti. Suunnittelemme remontin yhdessä kanssasi, hankimme kaikki tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet, remontoimme, viimeistelemme ja lopuksi vielä siivoamme jäljet.


Sinä voit keskittyä työhösi, perheeseesi ja muuhun arkiseen elämääsi. Pääset remontin päätteeksi täysin valmiiseen ja siistiin kotiin!

Muutostyöt remontin yhteydessä

Voimme tehdä remontin yhteydessä monenlaisia kodin toiminnallisuutta ja esimerkiksi energiatehokkuutta parantavia muutostöitä. Tällaisia ovat muun muassa seinien purkaminen ja siirtäminen, uusien väliseinien rakentaminen, huoneiden yhdistäminen ja jakaminen sekä ikkunoiden tai ovien vaihtaminen.

 

Huomaa, että muutostyöt vaativat taloyhtiön luvan. Ne voivat vaikuttaa asunnon arvoon ja myyntikelpoisuuteen, joten niitä kannattaa harkita tarkkaan. Autamme sinua mielellämme muutostöiden suunnittelussa – ota yhteyttä!

Yhteystiedot