Rakennamme terassit Kotkassa, Etelä-Kymenlaaksossa ja Uudellamaalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennuspalvelu Silvo rakentaa terassit Kotkassa, muualla Etelä-Kymenlaaksossa sekä Uudellamaalla. Saat meiltä sekä kattamattomat että katetut ja lasitetut terassit. Rakennamme terassitasot, seinät, katot ja lasitukset ammattitaidolla ja laadukkaista materiaaleista toiveidesi mukaan.

Olemme rakentamisen ammattilaisia, joilta saat tarvittaessa myös muut rakennustyöt ja esimerkiksi huoneistoremontit.

Lisää tilaa viihtymiseen

Terassin rakentaminen on hyvä tapa lisätä ulkotilojen viihtyisyyttä. Terassi tarjoaa paikan rentoutua ja nauttia ulkoilmasta, ja se voi myös toimia ulkoruokailutilana tai lisäolohuoneena. Siellä voi oleskella rauhassa itsekseen tai viettää vaikka yhteisiä hetkiä perheen tai ystävien seurassa.

 

Katettu terassi tarjoaa viihtyisyyden lisäksi suojan sateelta ja auringolta. Jos terassi vielä lasitetaan, sen käyttöikä pitenee sekä syksyllä että keväällä: terassi pysyy pienellä vaivalla lämpimänä myös viileämmillä keleillä.

Kysy lisätietoja

Näin terassin rakentaminen etenee

Haluatko viihtyisän ja käytännöllisen terassin? Kartoitamme aluksi tarpeesi ja toiveesi, teemme suunnitelman ja sovimme kanssasi aikataulusta ja budjetista. Meillä on vuosien kokemus terassien rakentamisesta ja voimme tarvittaessa auttaa sinua valitsemaan myös sopivat materiaalit.

 

Kun suunnitelma on valmis, toteutamme remontin ammattitaidolla. Käytämme laadukkaita työkaluja ja materiaaleja, joiden avulla varmistamme sen, että lopputulos on laadukas ja kestävä. Hyvä terassi kestää elämää vuosia eteenpäin!

 

Remontin valmistuttua tarkistamme yhdessä kanssasi, että lopputulos vastaa odotuksiasi. Remontti päättyy vasta, kun olet täysin tyytyväinen terassin ulkonäköön ja toimivuuteen.

Terassi syntyy monesta materiaalista

Terassin voi rakentaa monenlaisesta materiaalista, kuten puusta, komposiitista, betonista, tiilistä tai kivestä. Usein terassit rakennetaan puusta, sillä materiaalina se on luonnollinen ja helppo käsitellä. Painekyllästetty puu kestää myös hyvin säätilojen vaihtelua ja kosteutta. 

 

Autamme sinua valitsemaan sopivat materiaalit. Pidämme huolta siitä, että materiaali- ja tuotevalinnoissa huomioidaan terassin käyttötarkoitus, olosuhteet ja esimerkiksi turvallisuus.